In het kader van de privacy

Maatregelen ter bescherming van uw privacy

De reserveringsbon is aangepast.

Omdat de reserveringen in een publiek toegankelijke kast klaarstaan is het ongewenst om de naam en/of het pasnummer op de bon te printen. Bij de nieuwe bon staan alleen de eerste drie letters van de achternaam en de eerste voorletter er op. Alleen de laatste 5 cijfers van het pasnummer worden getoond.

Aanmelden in Mijn menu of in de App met een pincode is niet meer mogelijk.

U dient vanaf dit moment een wachtwoord aan te maken, dit geldt ook voor kinderen.
Ga daarvoor naar Mijn bibliotheek, log nog één keer in met de pincode en kies in het menu de optie Wachtwoord instellen. Gebruik in de App het menu linksboven, Mijn gegevens en dan Inloggegevens.

U kunt u een veilige kopie maken met KopieID app

Met de KopieID app maakt u met uw smartphone een veilige kopie van uw identiteitsbewijs (ID-bewijs). Met de KopieID app kunt u in de kopie de identiteitsgegevens doorstrepen die bijvoorbeeld hotels of autoverhuur niet nodig hebben. Ook zet u met de app een watermerk in de kopie met daarin het doel en de datum van de kopie. Komt de kopie dan ooit in handen van fraudeurs terecht, bijvoorbeeld door een hack? Dan is het dankzij de KopieID app moeilijker om ermee te frauderen.
U kunt de KopieID app downloaden in de Apple App Store, Google Play Store of Windows Phone.

Privacyverklaring

Bibliotheek en Volksuniversiteit Hilversum Bibliotheek en Volksuniversiteit Hilversum, gevestigd aan 's Gravelandseweg 55 1217EH Hilversum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Vragen of verzoeken t.a.v. uw privacy?

U kunt u al uw vragen of verzoeken mailen naar onze Functionaris Gegevensbescherming: fg@bibliotheekhilversum.nl.
U krijgt binnen 5 werkdagen antwoord.