Exposities

In de vitrine: Zevenvlakken

In de vitrine bij de balie kun je 12 verschillende modellen van een zevenvlak bewonderen. Een 13e is er niet – zo beweert de maker van deze modellen Frits Schoute, gepensioneerd wiskundige en bieblid (74 jr). Vind jij nog een alternatieve oplossing? Ga dan de challenge aan. De regels vind je op deze vitrine.

Expositie Orange the World

van 25 november tot 10 december 2021 exposeren de kunstenaars Hanke Wiegand, Romanina Mandricardo en Elgan Jelsma in de Gooise Brink i.h.k.v. de jaarlijkse actie Orange the World.

Expositie ‘lockdownkunst’ van Eric Tiggeler

De Hilversumse kunstschilder Eric Tiggeler exposeert vanaf 24 september in de Centrale Bibliotheek Hilversum schilderijen die hij maakte in de coronaperiode. ‘Van buiten naar binnen’ is het nieuwe thema: geïnspireerd door de lockdown schilderde Tiggeler verstilde, lege interieurs.

Virtuele expositie

van het werk van de cursisten van docente: Ingrid Schubert. Cursusjaar 2019-2020. Voor de getoonde werken zijn in de volgende technieken gebruikt: houtskool, grafietstift, kleurpotlood, aquarel, acryl en mixed media.

Bekijk deze expositie