Zomerlezen

De zomerperiode is dé tijd om te lezen

Welk boek pak jij deze zomer?

Veel mensen geven aan dat ze graag (meer) zouden willen lezen, alleen komt het er vaak niet van. Gelukkig is de zomer voor velen hét moment om te lezen. Neem deze zomer ook de tijd om eindelijk dat ene boek te lezen. In de tuin, op het strand, naast het zwembad of waar dan ook. Wist je dat boeken de meest populaire mediasoort in de zomer zijn? Het boek scoort dan hoger dan sociale media, muziek, tijdschriften en tv. Dus welk boek pak jij deze zomer? Er is een zomerboek voor iedereen!
 

Er is een (zomer)boek voor iedereen

Kom naar de bibliotheek voor jouw zomerboeken!
Bibliotheek Hilversum staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen. Nog geen boek gevonden om te lezen deze zomer? Geen probleem, de bibliotheek helpt je met de leukste boekentips. Kom snel langs, want de mooiste boeken voor deze zomer vind je natuurlijk in de bibliotheek. Ook organiseren wij leuke activiteiten in het teken van Zomerlezen, bekijk onze actuele agenda voor meer informatie.
 

Zomerlezen is een campagne van stichting CPNB. Op hun website vind je nog meer informatie over deze campagne.

Wil je wel Zomerlezen, maar ben je nog niet lid van de bibliotheek?

Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor een lidmaatschap. Met ons lidmaatschap leen je niet alleen boeken, e-books en tijdschriften voor kinderen en volwassenen, maar kun je ook activiteiten bijwonen.
Iedereen kan gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen.