Week van het Schrijven

11 t/m 17 september 2017

Een week lang tientallen schrijfactiviteiten door heel Nederland en Vlaanderen.

Altijd al willen schrijven?
Ooit geaarzeld om een cursus te volgen?
Wilt u nu eindelijk eens weten wat uw manuscript nou echt waard is?
Of heeft u behoefte aan professioneel uitgeefadvies?

In de Week van het Schrijven, van 11 tot en met 17 september, heeft u de gelegenheid om in uw buurt een proefles, open dag of workshop te volgen.

Ook Bureau Artemis doet daaraan mee en organiseert de volgende activiteiten:

Workshop Een informatief boek schrijven: hoe doe je dat?

Heeft u expertise die u graag wilt delen met anderen? Heeft u wel eens overwogen om een informatief boek te schrijven, maar weet u niet hoe u dat aan moet pakken? Of stelt u het schrijven steeds uit?

Tijdens deze workshop krijgt u een steuntje in de rug. In twee uur tijd help ik u om uw boek op de rails te zetten zodat u echt aan de slag kunt gaan.

Datum:
Maandag 11 september 2017
Tijdstip:
19:00 – 21:00 uur
Locatie:
Bibliotheek Hilversum

Deelname aan deze workshop is kosteloos. Wel vragen wij u om zich van te voren even aan te melden.

Workshop Schrijf uw autobiografie

Wat waren de mooie momenten uit uw leven? Aan welke personen denkt u met warme gevoelens terug?

Uw autobiografie schrijven en publiceren kan waardevol zijn. Voor uzelf en voor anderen. Maar het delen van uw eigen persoonlijk verhaal is ook spannend. In deze workshop laat ik zien hoe u daarmee een begin kunt maken.

Datum: Woensdag 13 september 2017
Tijdstip: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum

Wegwijsgesprek

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar u tegenaan loopt. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kunt u al uw vragen aan mij voorleggen.

Datum: Zaterdag 16 september 2017
Tijdstip: 12:00 – 15:00 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum

Het wegwijsgesprek is kosteloos en duurt maximaal een half uur. Wel vragen wij u om zich van te voren even aan te melden via het contactformulier.