Stadsdichter wil Hilversumse vrijwilliger in het zonnetje zetten

Stadsdichter Charlotte de Raad

Ken jij een vrijwilliger uit de gemeente Hilversum of iemand die als vrijwilliger actief is in Hilversum, die zich altijd vol enthousiasme inzet?

Mensen maken Nederland.

Neem dat gerust heel letterlijk: maar liefst 7 miljoen mensen steken in ieder geval één keer per jaar de handen uit de mouwen. Reden genoeg voor een feestje, toch? Dit jaar is daarom benoemd tot Nationaal Jaar van de Vrijwilliger. Hilversumse Stadsdichter Charlotte de Raad grijpt de kans om een Hilversumse vrijwilliger in het zonnetje te zetten.

Want ook Hilversum kan niet zonder haar talrijke vrijwilligers. De Hilversumse vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor bijvoorbeeld de Voedselbank, Versa Vrijwilligerscentrale, Sherpa, Filmtheater Hilversum als ook bij buurthuizen, speeltuinen en kinderboerderijen. Kortom: onze vrijwilligers maken de stad. Charlotte wil graag één van deze Hilversumse impactmakers in het zonnetje zetten en bedanken door middel van een persoonlijk gedicht.

Ken jij een vrijwilliger uit de gemeente Hilversum of iemand die als vrijwilliger actief is in Hilversum, die zich altijd vol enthousiasme inzet? Net gestart of al jarenlang een trouwe kracht? Meld deze impactmaker dan aan. Stuur tot en met maandag 25 oktober een mail naar info@hilversummarketing.nl met een korte toelichting waarom de door jou opgegeven persoon een gedicht op maat verdient. In de loop van de maand november wordt de winnaar bekend gemaakt via de webpagina van de stadsdichter en Instagrampagina (stadsdichter035).

Samen maken we de stad!