Sluiting Servicepunt Zuiderheide

Vanaf 1 mei 2017 gesloten


Vanaf 1 mei 2017 zal het Bibliotheekservicepunt gesloten zijn. Graag bieden wij bewoners van Servicepunt Zuiderheide en aanleunwoningen enkele alternatieven zodat u gebruik kunt blijven maken van onze collectie en dienstverlening:

 • Met de bus van Zuiderheide naar de Centrale Bibliotheek.
  Samen met een vrijwilliger van Zuiderheide ééns in de twee weken op maandagochtend. Gezellig koffie drinken en boeken zoeken. Ook geschikt voor mensen met een rolstoel of rollator. Meld u aan bij Carla van Velsen in Zuiderheide (035-6257838)

 • Bibliotheek aan huis
  Bent u lid van de bibliotheek maar bent u zelf niet meer in staat om naar de bibliotheek te komen? Dan komt de bibliotheek naar u toe! Meld u telefonisch aan (035-6212942) voor de bibliotheek-aan-huis en vraag naar Sjoukje Jukkema.

 • Gratis reserveren uit onze collectie
  Als iets is uitgeleend of niet in onze collectie aanwezig is kunt u het reserveren in de catalogus via de website of via de app. Ophalen bij de Centrale Bibliotheek.

 • E-books
  Bekijk de landelijke collectie en maak een account aan op www.bibliotheek.nl/e-books. Films en series op DVD/Blu-ray zijn gratis voor leden. De bibliotheek heeft ook een collectie luisterboeken op CD.

 • Verlengen en inleverdatum bekijken via App of website
  De inleverdatum bekijken, boeken zoeken of verlengen? Dit kan via de bibliotheek Wise app of door in te loggen op onze website. www.bibliotheekhilversum.nl


Geen bibliotheeklid? Binnen Zuiderheide blijft een kleine collectie Grootletterboeken en streekromans voor de bewoners van Zuiderheide staan.

Lid worden kan voor € 48,- per jaar.

Vergoeding abonnement regeling bijzondere bijstand: https://www.hilversum.nl/sociaalplein