Worden wat je wil!

3 oktober 2021, van 11:00 tot 16:00 | Het MediaLab: Kerkstraat 63-27 Gooise Brink

Ontdek jouw beroep in de bieb

Worden wat je wil!

Bij bibliotheek Hilversum combineren we dit jaar het weekend van de wetenschap met de Dutch Media Week in het thema van de Kinderboekenweek die een week later van start gaat: Worden wat je wil!

De bibliotheek is dé plek om informatie te krijgen en uiteraard ook over beroepen en over je toekomst.
Tijdens het weekend van de wetenschap/Dutch Media Week kan je een aantal beroepen testen. Dus behalve informatie uit boeken hebben we nu dan ook echte testmogelijkheden.
De beroepen die je kan uitproberen zijn: vlogger, designer, constructeur, dokter, bouwer en illusionist.
Kom dus langs samen met je ouders in het speciaal ingerichte Medialab in de Gooische Brink en ga aan de slag met het testcircuit en vul je hele strippenkaart.

Wanneer: Zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021
Tijd: Open inloop van 11.00 tot 16:00 uur