Gratis online webinar over Belastingaangifte

7 april 2021, van 11:00 tot 12:00 | Online

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Carina Stassen behandelt onder andere de eigen woning en persoonlijke aftrekposten, zoals zorgkosten en giften.

Dit jaar is het mogelijk om een online webinar bij te wonen over online belastingaangifte doen.

In dit webinar geeft Carina Stassen uitleg over het online invullen van de belastingaangifte. Het webinar start met algemene informatie over aangifte Inkomsten Belasting. Daarna wordt stap voor stap het online aangifteformulier doorgelopen. Bij ieder onderdeel geeft Carina informatie. Onder andere worden de eigen woning en persoonlijke aftrekposten, zoals zorgkosten en giften behandeld. Het gaat om eenvoudige situaties. Vragen rondom bijzondere situaties als echtscheiding, overlijden of een woning in aanbouw worden niet behandeld.

Aanmelden en deelnemen

Als u zich hebt aangemeld voor het webinar, krijgt u de dag voor aanvang een e-mail met de deelnamelink waarmee u het webinar kunt volgen. Om mee te doen klikt u een paar minuten voor aanvang van het webinar op deze link. Vervolgens komt u automatisch in de webinar omgeving. Het wijst zich helemaal vanzelf. Het installeren van software is niet nodig, een goede internetverbinding wel.

Tijdens het webinar is Carina live te zien en te horen. Ondertussen kijkt u mee naar haar presentatie of deelt ze haar scherm, als ze iets live wil demonstreren. U heeft volop de gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Opname van het webinar terugzien

Kunt u niet live aanwezig zijn bij het webinar? Geen probleem! Van het webinar wordt een opname gemaakt. Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt na afloop een link toegestuurd. Zo kunt u het webinar achteraf zo vaak u wilt terugkijken.