Walk & Talk

8 september 2020, van 13:30 tot 15:30

vpro tegenlicht

Dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum

Walk&Talk, dé levende sollicitatiegids!

Ben je op zoek naar (ander) werk?
Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken.
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum.
Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Onze gastspreker op dinsdag 8 september 2020 is loopbaanadviseur, trainer, werkcoach en loopbaancoach Pieter Koevoets.

Pieter Koevoets

Zijn drive:

Werkzoekers en ZZP-ers in hun kracht zetten, door oplossingsgericht mee te denken, door te verbinden.

Zijn motto:

"Om een ander te kunnen bewegen, moet je bewogen zijn.
Om succesvol te worden is het nodig om te bewegen, anders naar zaken te kijken en durven te veranderen.
Ik maak verbinding. Warm word ik van het verder helpen van individuen en teams. Creatief in het zoeken van oplossingen.
Ben een professional met goede sociale vaardigheden en gevoel voor humor. Adviseur op alle niveaus. Mens- en resultaatgerichte loopbaancoach met het vermogen mensen in beweging te krijgen."

Zijn werk:

• Loopbaanbegeleiding/ Coaching met focus op HBO en academici die op zoek zijn naar een nieuw baan.
  • Bemiddeling naar reguliere arbeid van WW-uitkeringsgerechtigden en startende ZZP-ers naar klanten.
  • Linkedin- APK en adviseren om zo te komen tot een uitdagend LinkedIn-profiel
  • Begeleiding van eenieder die zijn arbeidsmarktkansen wil vergroten.
  • Training in; #Netwerken, profileren, CV, motivatiebrief en #Social media /#Linkedin+Twitter +Facebook
  • JobMarketing, werkzoekenden/zelfstandigen helpen om beter gevonden te worden!

Zijn kwaliteiten:

• Coachen van werkzoekenden t.b.v. zelfredzaamheid in Participatie en ze in hun kracht zetten.
  • Creativiteit en inspiratie brengen en geven
  • Werkzoekers en ZZP-ers aan elkaar verbinden middels netwerken en meer zichtbaar te worden op social media.
  • Profileren: door werkzoekers te helpen bij het vinden van de focus richting werk
  • Training en workshops geven op het gebied van social media en sollicitaties , coachen van individu en teams
  • Matchen van vraag en aanbod,
  • Webinars voor verschillende vrijwilligersorganisaties verzorgen.

U bent van harte welkom in de bibliotheek.
Volg de hygiëne maatregelen en richtlijnen op zoals aangegeven in de bibliotheek.

Over Walk & Talk

Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.
Onze gastsprekers van het afgelopen jaar wisten de deelnemers te boeien en te inspireren met hun verhaal. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen: het maken van een goed CV, effectief sociale media gebruiken, het uitzendbureau in deze tijd en het combineren van betaald- en vrijwilligerswerk.

Je kunt ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar je leert vooral van elkaar. Want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.
Walk&Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersoon: Jacqueline Boerebach