Walk & Talk

8 december 2020, van 13:30 tot 15:30

vpro tegenlicht

Dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum

Walk&Talk, dé levende sollicitatiegids!

Ben je op zoek naar (ander) werk?
Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken.
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum.
Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Onze gastspreker op dinsdag 8 december is Stefan Kool.

'Je kunt meer dan je denkt' is het uitgangspunt van coach Stefan Kool. Dit is waar het allemaal mee begon. De Staartfilosofie was de kick-start voor Koolsultancy.

Door stil te staan bij mijn eigen loopbaan (en ook letterlijk even stil te staan), te gaan reizen en door te filosoferen, ben ik tot deze
inzichten gekomen
”.

Stefan vertelt je hoe je jouw 'kwispelende staart' kunt gaan vinden voor meer werkplezier, balans en energie.
Ook zal hij een en ander toelichten over de nieuwe subsidie voor werkenden en werkzoekenden ‘NL leert door’. Pak de kans om via een coaching traject van € 700 meer inzicht te krijgen op jouw kans op de arbeidsmarkt.

Meer informatie en wat het traject precies inhoud, lees je op de website:

U bent van harte welkom in de bibliotheek.
Volg de hygiëne maatregelen en richtlijnen op zoals aangegeven in de bibliotheek en op www.bibliotheekhilversum.nl

Over Walk & Talk

Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.
Onze gastsprekers van het afgelopen jaar wisten de deelnemers te boeien en te inspireren met hun verhaal. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen: het maken van een goed CV, effectief sociale media gebruiken, het uitzendbureau in deze tijd en het combineren van betaald- en vrijwilligerswerk.

Je kunt ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar je leert vooral van elkaar. Want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.
Walk&Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersoon: Jacqueline Boerebach