Upcyclen van je kleding (cursus 20365) GEANNULEERD

14 september 2021, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Joke Stapper

Een nieuw leven voor je oude kleding.

Upcyclen, een nieuwe functie geven aan gebruikte kleding, is goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. Je kunt denken aan het repareren van kleding, maar ook het mooier maken of zelfs onherkenbaar veranderen. Het jurkje dat niet meer past, de spijkerbroek waar je gaten in wilt maken. Kijk eens goed rond in je kledingkast of in die van iemand anders om dat item te vinden waar je je eigen stempel op wilt drukken om het zo te veranderen dat het letterlijk bij je past.

Voor deze cursus heb je niet alle technische vaardigheden nodig, maar vooral creativiteit en zin om aan de slag te gaan. Neem je kledingstukken mee en je naaimachine, schaar, lapje(s) stof en garen. We inspireren elkaar en zorgen ervoor dat je tevreden naar huis gaat.

Meer informatie op: www.zininleven.com

Docent: Joke Stapper

Frequentie: 3 wekelijkse lessen
Data: dinsdag 14/9, 21/9, 28/9 2021
Tijd: 14.00-16.00
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: leden €64,-; niet-leden € 69,-

*) Deze cursus vindt plaats in de Bibliotheek. Bij een eventuele lockdown wordt deze uitgesteld/afgelast.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren.
U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!

Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden