Literair concert: De keuze van schrijver Oliver Reps (24660)

15 september 2022, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Hilversum

Oliver Reps (fotograaf: Anne Reink)

Door: Vioolduo Von Altenstadt & De Jong en Sander Commandeur

Rob van Essen (fotograaf: Stephan Vanfleteren)

Het vioolduo Von Altenstadt & De Jong presenteert in samenwerking met de acteur Sander Commandeur een literair concert ‘De Keuze van de schrijver Oliver Reps’. Teksten van deze debuterende schrijver en zijn favorieten Rob van Essen en Hanna Bervoets worden voorgelezen en in een muzikaal kader gezet. Met muziek van o.a. Sergei Prokofiev, Elliot Smith en Luciano Berio.

Hanna Bervoets (fotograaf: Prins de Vos)

Tinta von Altenstadt en Tineke de Jong zijn twee violisten die niet alleen zeer ervaren zijn in het spelen van balletten en opera’s, maar die ook beiden een voorliefde hebben voor hedendaagse muziek en cross-over projecten. Hun doelstelling is daarnaast om muziek naar de mensen toe te brengen in het publieke en sociale domein, in dit geval een verrijkend en tegelijkertijd toegankelijk literair concert waarbij de wereld van de schrijvers belicht wordt door hun favoriete teksten voor te laten lezen in dialoog met passende muziek.

Sander Commandeur studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam, speelde in diverse theaterproducties en is nu werkzaam als communicatietrainer.

Meer info: tinekedejong.com, www.tintavonaltenstadt.nl

Foto's: Rob van Essen (fotograaf: Stephan Vanfleteren), Oliver Reps (fotograaf: Anne Reink), Hanna Bervoets (fotograaf: Prins de Vos)

Datum: donderdag 15-09-2022
: 20.00-22.00 uur
: Bibliotheek
: leden € 10.-; niet-leden € 12,50

Dit concert is mogelijk gemaakt door een bijdrage van het NORMA Feniks fonds.