PAKKANS, presentatie van Denise Laan, bekend van Hunted (24621)

13 oktober 2022, van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek Hilversum

Een talk over boeven vangen, kansen pakken en het belang van de juiste focus.

Op 26 september 2022 begint het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma HUNTED.

Kijk jij daar ook zo graag naar? Pak dan nu je kans want wij krijgen bezoek van Denise Laan, die sprankelende vrouw van het opsporingsteam. “Die kale van Hunted”, zoals ze zelf zegt.
Denise geeft ons een kijkje achter de schermen van dit spannende tv-programma.

Als voormalige defensie- en politievrouw neemt ze je mee door haar fascinerende loopbaan. Tegenwoordig is ze werkzaam als zelfstandig prestatietrainer en zal ze jou deze avond ook voorzien van mentale en fysieke tools, die van belang zijn voor een fit en gezond leven.

Kortom, een mooie presentatie over boeven vangen, kansen pakken en het belang van de juiste focus.

Iedereen welkom, ook als je geen lid bent van Bibliotheek Hilversum!
Aanmelden op de website of aan de balie.

Website: www.deniselaan.com

Datum: donderdag 13-10-2022
: 19.30-21.00 uur
: De Bibiotheek Hilversum
(Let op: als de coronamaatregelen daar aanleiding toe geven, wordt de cursus online gegeven).
: leden € 7,50 ; niet-leden € 10,-