Kimchi maken (24522)

18 mei 2022, van 20:30 tot 21:30

Docent : Mw. Isolde Bosch

Wat is kimchi eigenlijk en hoe maak je het?

In deze cursus gaat de jonge kok Isolde Bosch alles vertellen over Koreaanse gefermenteerde kool. We gaan gezamenlijk aan de slag en vullen een grote weckpot met dit gezonde, traditionele gerecht. Na afloop neem je (als echte kimchi-expert) je eigengemaakte kimchi mee naar huis, samen met de bereidingswijze en Koreaanse recepten waarmee je de kimchi kunt combineren.

Isolde Bosch is 25 jaar en werkt al zo’n 10 jaar met veel plezier en toewijding als kok. In 2011 begon ze in het Leescafé van Bibliotheek Hilversum, tegenwoordig staat ze in een sterrenzaak als Chef de partie. Twee jaar geleden stond Isolde in de finale van het Nederlands Kampioenschap koken. Naast haar werk als kok heeft ze een voorliefde voor reizen, en leert ze graag over nieuwe culturen en lokale keukens. Ze brengt haar enthousiasme graag over.

Frequentie: eenmalige workshop
: 18-05-2022
: 20.30-21.30
: Bibliotheek