Excursie Ken je omgeving: (her)ontdek Hilversum! ‘T-huis’ (24490) GEANNULEERD

18 juni 2022, van 14:00 tot 15:30

Docent: Irmgard van Koningsbruggen - Deze excursie wordt in het najaar opnieuw aangeboden

“T-huis”: Ken je stad – ken je omgeving

Dit jaar is het thema van de Dag van de Architectuur “T-huis”. Een uitgelezen kans om meer te weten te komen over typische Hilversumse plekken die we ons ‘thuis’ (kunnen) noemen. Met aansprekende voorbeelden van Hilversum als tuinstad, de dynamiek in villawijken, de vraagstukken rondom wederopbouw en een blik vooruit. Kortom, een opmaat naar het stadsgesprek waar niet alleen stil wordt gestaan bij de uitdagingen van de toekomst maar vooral wordt met elkaar nagedacht over de vraag hoe we daar zélf een antwoord op zouden geven; hoe zorgen we dat Hilversum voelt als T-huis, nu en in de toekomst.

Irmgard van Koningsbruggen, architectuurhistorica, voorzitter van het Dudok Architectuur Centrum en lid van de Hilversumse commissie voor welstand en monumenten, is uw gids tijdens deze aansprekende excursie.

Meer informatie op: https://www.omgevingseducatie.nl/kenjeomgeving

Stadsgesprek

Aansluitend op de excursie op 18 juni vindt er een stadgesprek plaats bedoeld voor alle deelnemers, sprekers, en andere belangstellenden.

Meer informatie over het stadsgesprek op 18 juni: www.dudokarchitectuurcentrum.nl

Datum: zaterdag 18-06-2022
: 14.00 – 15.30 uur