Nederlands voor anderstaligen A0-A1, hoger opgeleiden (21768)

15 september 2021, van 20:30 tot 22:00 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Hr. Victor van Dijk

Dutch for beginners

This course is intended for beginners with little or no knowledge of Dutch, but who do master another European language, such as English, French, Spanish or German and who have completed secondary and/or higher education elsewhere. Students who have successfully completed the course will receive a certificate (not an official diploma).

Students are required to buy the book mentioned below, and bring it with them at the start of the course. This book also provides access to an e-learning program, that allows you to practice at home. In the lessons, cultural topics and current themes from Dutch society will be discussed.

Nederlands voor beginners

Deze cursus is bestemd voor personen met weinig of geen kennis van het Nederlands, maar die wel een andere taal beheersen, zoals Engels, Frans, Spaans of Duits en die elders voortgezet of hoger onderwijs hebben gevolgd.| Studenten die de cursus met goed gevolg afronden, ontvangen een certificaat (geen officieel diploma). De cursisten moeten onderstaand boek zelf aanschaffen en bij aanvang van de cursus meebrengen. Dit boek geeft ook toegang tot een e-learningprogramma waarmee u thuis uitgebreid kunt oefenen. In de lessen worden o.a. culturele onderwerpen en actuele thema’s uit de Nederlandse samenleving besproken.

Lesboek: Nederlands in gang, Countinho, ISBN 9 789046 905609 Derde druk

Docent: Hr. Victor van Dijk,
Meer info: https://www.victorvandijk.nl

Frequentie: 24 wekelijkse lessen
: woensdag 15-9-2021 t/m 23-3-2022 uitgezonderd schoolvakanties
Tijd: 20.30-22.00 uur
Locatie: Bibliotheek, zo nodig online*

*) Mochten nieuwe coronamaatregelen het noodzakelijk maken, dan wordt deze cursus online voortgezet. Restitutie van cursusgeld is in dat geval niet mogelijk.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden