Schaken voor thuisschakers (cursus 21644)

30 september 2021, van 20:00 tot 21:30

Docent : Dhr. P. Losekoot

Is je belangstelling voor schaken (opnieuw) tot leven gewekt door de populaire Netflix-serie The Queen’s Gambit?

Deze cursus is bestemd voor mensen die al weten hoe de stukken gaan, maar meer willen leren over strategisch spel (het maken van plannen), het voorkomen van fouten, interessante openingen en meer. Tijdens deze cursus geeft docent Pascal Losekoot voorbeelden en worden stellingen en partijen uitgespeeld, waarbij u direct feedback kunt krijgen op uw spel.

Pascal Losekoot is professioneel schaaktrainer. Hij legt het schaken uit op een leuke en afwisselende manier. Voor meer info zie: www.schaaktraining.nl

Boek(en): Werkboek De Stappenmethode (om thuis mee aan de slag te gaan), verkrijgbaar bij de docent , inbegrepen in de cursusprijs (€ 4,75).

Docent: Pascal Losekoot

Frequentie: 6 wekelijkse lessen
Data: donderdag 30-9- 2021 t/m 11-11-202, uitgezonderd 21-10
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: leden € 64,-; niet-leden € 69,-

*) Let op: als de coronamaatregelen daar aanleiding toe geven, wordt de cursus online gegeven.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden