Ontdek Ayurveda – de basis voor een gezond leven. (Cursus 21389)

27 oktober 2021, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. S. van Enter

Een gezonde leefstijl is nog nooit zo hot en happening geweest.

Maar wie moet je nog geloven als het aan komt op wat het beste is voor jou? Social media, tijdschriften, de buurvrouw of je moeder? Iedereen lijkt het recept voor een gezond leven te hebben uitgevonden, maar wat voor de een werkt, werkt niet persé voor de ander. Dat weten we in Ayurveda al duizenden jaren.

Binnen Ayurveda worden verschillende dosha’s (mind-/bodytypes) onderscheiden. Ieder type heeft zijn eigen behoeftes op het gebied van voeding, sport, ontspanning en beweging. Maar wat past nu bij jou? Schrijf je in voor de workshop ‘ONTDEK AYURVEDA’ en leer wat echt werkt voor jou!

Wat is het?

Denk je bij het woord Ayurveda meteen: oh nee, dat is toch super zweverig? Dat is juist niet zo! Ayurveda is een kwestie van meten en van feiten. Het is niet alleen een methode om ziektes te voorkomen en behandelen, het is een levensstijl. Een totaalsysteem om gezond en vitaal te blijven.

Wat leer je?

De workshop ‘Ayurveda – het recept voor een gezond leven’ is een basiscursus. Je leert onder andere:

• Wat Ayurveda is en waar het vandaan komt
  • Wat de verschillende mind/body typen (dosha’s) zijn
  • Welk type jezelf bent en hoe je hierop je leefstijl kan aanpassen
  • Hoe de seizoenen werken op de verschillende dosha’s
  • Hoe jij het beste uit Ayurveda kan halen

Wat levert het op?

Na afloop weet jij precies hoe je zo kunt leven, dat je helemaal in balans bent. Je gaat naar huis met een praktisch werkboek, heldere adviezen, tips per dosha en natuurlijk lekkere recepten om direct mee aan de slag te gaan.

Kijk verder op www.boonbysylvia.nl

Boek(en): werkboek via docent, inbegrepen in prijs

: Mw. S. van Enter

Frequentie: 6 wekelijkse lessen
Data: woensdag 27-10-2021 t/m 01-12-2021
Tijd: 19.00-20.30 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: leden € 165 ,-; niet-leden € 175 ,-

*) Mochten nieuwe coronamaatregelen het noodzakelijk maken, dan wordt deze cursus online voortgezet. Restitutie van cursusgeld is in dat geval niet mogelijk.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden