Nederlands voor beginners A1-A2 hoger opgeleiden (cursus 21383) GEANNULEERD

16 september 2021, van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. B. Bresser

Deze cursus is bestemd voor personen die al Nederlandse les hebben gevolgd.

In de lessen worden o.a. culturele onderwerpen en actuele thema’s uit de Nederlandse samenleving besproken. U krijgt diverse opdrachten om thuis mee verder te werken. Het accent ligt op spreken en schrijven.

Bent u onzeker of uw niveau aansluit bij de cursus, stuur dan een mail naar volksuniversiteit@bibliotheekhilversum.nl.

This course is intended for people who have already taken Dutch lessons. In the lessons, cultural topics and current themes from Dutch society are discussed. You will be given various assignments to continue working at home. The emphasis is on speaking and writing. If you are unsure whether your level corresponds to the course, please send an email to volksuniversiteit@bibliotheekhilversum.nl.

Boek: Nederlands in gang, Countinho, ISBN 9 789046 905609 Derde druk

Docent: Mw. B. Bresser

Frequentie: 24 wekelijkse lessen
Start: 16 september
Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: Lid € 312,00 / Niet lid € 322,00

*) Mochten nieuwe coronamaatregelen het noodzakelijk maken, dan wordt deze cursus online voortgezet. Restitutie van cursusgeld is in dat geval niet mogelijk.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden