Nederlands voor beginners A0-A1 hoger opgeleiden (cursus 21380) GEANNULEERD

16 september 2021, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. B. Bresser

Deze cursus is bestemd voor personen die weinig of geen Nederlands spreken, maar wel een andere taal beheersen, zoals Engels, Frans, Spaans of Duits.

In de lessen worden o.a. culturele onderwerpen en actuele thema’s uit de Nederlandse samenleving besproken.

This course is aimed at those who speak little or no Dutch, but who do master another European language, such as English, French, Spanish or German. In the lessons, cultural topics and current themes from Dutch society will be discussed.

Boek: Nederlands in gang, Countinho, ISBN 9 789046 905609 Derde druk.

Docent: Mw. B. Bresser

Frequentie: 24 lessen
Start: 16-09-2021
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: Lid € 312,00 / Niet lid € 322,00

*) Mochten nieuwe coronamaatregelen het noodzakelijk maken, dan wordt deze cursus online voortgezet. Restitutie van cursusgeld is in dat geval niet mogelijk.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden