Workshop Leren Leren Methode (cursus 21378)

30 september 2021, van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. P. Schuurmans

De workshop LEREN LEREN Methode geeft inzicht in achtergronden van het visuele leersysteem ( beelddenken) middels een actieve presentatie.

Na een korte pauze gaat u aan de slag met twee unieke visuele leertechnieken uit de LEREN LEREN Methode die bewezen effect sorteren bij tekstbegrip (begrijpend lezen) en het leren (onthouden) zelf.

Het geleerde kan direct woorden toegepast bij het begeleiden van studerende jeugd.

Interessant voor ouders, docenten, coaches, logopedisten, (ortho)pedagogen en psychologen.

Website docent: www.carpevitamcoaching.nl

Boek(en): Beelddenken, visueel leren en werken – Marion van de Coolwijk ISBN 9789080875401 (door cursist zelf te bestellen)

Frequentie: eenmalig
: 30-9-2021
: 19.30-22.00 uur
: Bibliotheek Hilversum*
: leden € 30,-; niet-leden € 35,-

*) Deze workshop vindt plaats in de Bibliotheek. Bij een eventuele lockdown wordt deze uitgesteld/afgelast.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden