Stempelen op stof (cursus 21373)

27 oktober 2021, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. Karin Fast

Herhalende patronen worden overal gebruikt als decoratie en om dingen te versieren.

U ziet ze bijvoorbeeld op stoffen en op behang. In deze workshop leert u hoe u inspiratie kunt opdoen uit de natuur om herhalende patronen te ontwerpen. U leert hoe een patroon in elkaar zit en waar u op moet letten bij het ontwerpen van een patroon. Dan gaat u aan de slag met een simpel herhalend patroon en met een wat meer ingewikkeld patroon. Tot slot ontwerpt u een klein patroon dat u gaat gutsen en waarmee u zelf stof gaat bedrukken.

Boek(en): nvt, materialen inbegrepen (werkbladen, stempelkussen, guts, inkt en stof)

: Mw. Karin Fast
www.karinfast.com
www.instagram.com/ka.rinka

Frequentie: vier wekelijkse lessen
Data: woensdag 27-10, 3, 10, 17-11-2021
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: leden € 100,-; niet-leden € 110,-

*) Deze cursus vindt plaats in de Bibliotheek. Bij een eventuele lockdown wordt deze uitgesteld/afgelast.
 Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden