Italiaans Conversatie B1/B2 (cursus 21017)

28 september 2021, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. G. Ceccarelli

Questo corso è per studenti che hanno già un’ottima base di italiano e che vogliono mantenere alto il loro livello linguistico.

Il corso prevede molti argomenti di discussione legati alla cultura italiana e all’attualità in generale.

Anche se ci concentriamo principalmente sulla conversazione, a volte trattiamo dei piccoli argomenti di grammatica, per rinfrescare alcune regole più difficili.

Nei primi mesi sono previste delle brevi presentazioni a turno da parte degli studenti. Nella seconda parte del corso invece leggeremo un romanzo italiano e ne discuteremo in classe. Alla fine del corso ci saluteremo con un aperitivo o con una cena tutti insieme: un piacevole incontro informale all’inizio della primavera!

Deze cursus is voor studenten die al een uitstekende basis Italiaans hebben en hun taalniveau bij willen houden d.m.v.discussieonderwerpen (Italiaanse cultuur en de actualiteit in het algemeen), korte presentaties door studenten en een boekbespreking

Hoewel we ons voornamelijk richten op conversatie, behandelen we soms kleine grammaticale onderwerpen.

Tijdens de eerste lessen wordt besproken welk boek we gaan gebruiken, in overleg met de cursisten.

Frequentie: 24 wekelijkse lessen
Data: dinsdag 28-09-2021 t/m 05-04-2022 uitgezonderd schoolvakanties
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum
: Lid € 234,00 / niet-lid € 244,00

Docent: Mw. G. Ceccarelli

Frequentie: 24 wekelijkse lessen
Data: dinsdag 28-09-2021 t/m 05-04-2022 uitgezonderd schoolvakanties
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: Lid € 234,00 / niet-lid € 244,00

*) Deze cursus vindt plaats in de Bibliotheek. Bij een eventuele lockdown wordt deze uitgesteld/afgelast.