Engels Elementary (cursus 20736)

20 september 2021, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. G.A.M. de Kort

Deze cursus is bedoeld voor degene die de beginners cursus Engels hebben gevolgd of een basis kennis Engels hebben

Door het boek National Geographic elementary te gebruiken, wordt de Engelse les in de klas op een boeiende manier gebracht door middel van video en aansprekende onderwerpen. Hierdoor worden communicatieve vaardigheden bevorderd.

This course is suitable for students who have followed the beginner’s course or have a knowledge of basic English.

English courses are also equipped for non-Dutch speakers as the methods used are in English and the language of communication is English.

National Geographic Learning brings the world to the classroom. Through stunning National Geographic content, video, and engaging topics. With Life, you develop an ability to think critically and communicate effectively in the global community.

Boeken: Life Student’s book Elementary / Helen Stephenson, John Hughes, Paul Dummett Second edition ISBN: 9781337285490
Life Elementary workbook with key / John Hughes Second edition ISBN:9781337285667

Docent: Mw. G.A.M. de Kort
Frequentie: 24 wekelijkse lessen,
Data: maandag 20-09-2021 t/m 28-03-2022, uitgezonderd schoolvakanties
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: Lid € 234,00 / niet-lid € 244,00

*) Mochten nieuwe coronamaatregelen het noodzakelijk maken, dan wordt deze cursus online voortgezet. Restitutie van cursusgeld is in dat geval niet mogelijk.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden