De Nederlandse Gebarentaal (cursus 20660)

30 oktober 2021, van 12:00 tot 14:00 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. U. Klomp

In deze workshop wordt ingegaan op een vreemde taal die gewoon in Nederland wordt "gesproken": de Nederlandse Gebarentaal.

Zoals u aan de naam kunt zien is gebarentaal geen internationale taal, maar is dat niet gek? Hoe zit dat eigenlijk? En is deze gebarentaal dan een vertaling van het Nederlands? Hebben gebarentalen een grammatica? Hoe ziet dat er dan uit? Zijn er ook overeenkomsten tussen gebarentalen en gesproken talen? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord in deze interactieve workshop. Uiteraard steekt u zelf ook de handen uit de mouwen en gaat u naar huis met een kleine gebarenschat.

Docent: Mw. U. Klomp

Datum: 30 oktober 2021
Tijd: 12:00 - 14:00 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: Lid € 20,00 / Geen lid € 22,5

*) Deze workshop vindt plaats in de Bibliotheek. Bij een eventuele lockdown wordt deze uitgesteld/afgelast.
Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden