Engels Conversatie Intermediate B2 (cursus 20657 / 23555)

7 februari 2022, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Mw. R. Bosch van Zalingen

Over de cursus

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die hun vaardigheden in het luisteren, begrijpen en het spreken willen verbeteren.
U praat over actuele gebeurtenissen en persoonlijke belevenissen. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van diverse teksten die u thuis bestudeert. Als zich grammaticale problemen voordoen, wordt daarop ingegaan. Onze focus ligt echter meer op converseren dan op grammatica. De cursus Engels conversatie is bedoeld voor diegenen die minimaal vier jaar Engels bij een Volksuniversiteit hebben gevolgd of elders een goede ondergrond hebben verkregen.

Conversation courses can be attended after 4 years of English courses at a Volksuniversiteit or other educational institution. You will be talking about current affairs and personal events. We will be using a variety of texts. You are expected to study these at home and make your own vocabulary list. In case of a grammatical problem, we will go into that topic, however, our focus is more on communication and less on grammar. This course is meant to improve your skills of listening, understanding, and speaking.

Boeken: teksten via docent

Docent: Mw. R. Bosch van Zalingen

Frequentie: 10 wekelijkse lessen.
Data: Maandag 7-02-2022 t/m 25-04-2022 (uitgezonderd  21-03 en 18-04)
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: Lid € 140,00 / niet-lid € 150,00

*) Deze cursus vindt plaats in de Bibliotheek. Bij een eventuele lockdown wordt deze uitgesteld/afgelast.