Nederlands A0– A1, hoogopgeleide beginners / Dutch for beginners, higher level students OCHTENDCURSUS (cursus 16712)

1 oktober 2020, van 10:00 tot 12:00

Docent: Mw. Vera Windt

Cursus voor hen die weinig of geen Nederlands spreken, maar wel een andere Europese taal zoals Engels, Frans, Spaans of Duits beheersen.

U moet onderstaand boek zelf aanschaffen en bij aanvang van de cursus meebrengen. Dit boek geeft ook toegang tot een e-learningprogramma waarmee u thuis uitgebreid kunt oefenen.
Na het volgen van deze cursus beheerst u het Nederlands op NT2 niveau A1.
In de lessen worden ook culturele onderwerpen en actuele thema’s uit de Nederlandse samenleving besproken.
Er wordt een vergoeding gevraagd van 7 euro voor extra lesmateriaal.

Dutch for beginners, higher level students
This course is aimed at those who speak little or no Dutch, but who do master another European language, such as English, French, Spanish or German. It is not suitable for those who have no knowledge of another foreign language.
Students are required to buy the books mentioned below, and should bring them to the first lesson.
An additional fee ( € 7,-) will be requested during the course for photocopies providing extra information.

Boek: Nederlands in gang, ISBN 9789046905609, derde druk

Frequentie: 22 wekelijkse lessen