De Living Library - Leen een mens (25117)

27 augustus 2022, van 14:00 tot 17:00

Leen een mens

In de Living Library lees of leen je geen boek, maar een mens.

Een interessant mens, met een levensloop die waarschijnlijk heel anders is dan de jouwe. Kortom, een persoon die je in het dagelijks leven niet zo snel tegenkomt en spreekt.
Vijf mensen zitten klaar om hun levensverhaal met jou te delen. In de bieb kun je met hen een open gesprek aangaan, waarin alles gevraagd en besproken kan worden. Twee mensen doen dat in het Nederlands. De drie anderen spreken Engels. Kies zelf met welke persoon/personen je in gesprek wilt gaan.

Het event is alleen geschikt voor volwassenen.
In samenwerking met Storytelling Centre Amsterdam.
Voor meer info zie: www.storytelling-centre.nl

In the Living Library you don't read or borrow a book, but a person.

An interesting person, with a life course that is probably very different from yours. In short, a person that you do not normally meet and share stories with in your daily life.
In Bibliotheek Hilversum five different individuals will be ready to share their life stories with you. You can have an open conversation with them. All questions are welcome.
Two persons will share their stories in Dutch. The other three speak English. You choose which person(s) you want to listen and talk to.

Access is free, but please register via our website or counter.
The event is only suitable for adults.
In collaboration with Storytelling Center Amsterdam

Datum: zaterdag 27 augustus 2022
Tijd: 14.00-17.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum