Dichten doe je zo – het vervolg

3 oktober 2020, van 13:00 tot 15:30

Docent: Robert Grijsen

Weer een paar stappen verder op het pad van de poëzie.

Als het gaat om het schrijven van gedichten valt er nog veel te ontdekken. Wat altijd terugkomt: beginnen vanuit het niets.
Wat inspireert je? Welke vorm kies je? Hoe ga je het gedicht opbouwen? Hoe maak je het af?
Tijdens deze cursus krijgt u de handvatten daarvoor aangereikt en leert u verschillende technieken, zodat u het dichten steeds beter beheerst.

Dichten doe je zo – het vervolg is een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek Hilversum
en Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur. Docent is Robert Grijsen, voormalig stadsdichter van Hilversum, schrijver van theaterstukken en liedteksten, regisseur, dramadocent en voordrachtskunstenaar.

Data: Zaterdagmiddag, zes lessen: 3 en 24 oktober, 7, 21 en 28 november, 12 december
Tijd: 13.00 – 15.30 uur
: Bibliotheek Hilversum