Dichten doe je zo – gevorderden 1

17 januari 2022, van 19:45 tot 21:45 | Globe

Docent: Dhr. Robert Grijsen

In deze cursus wordt verder onderzocht wat je allemaal met poëzie kunt doen.

Centraal staat het ontwikkelen en uitbreiden van je dichterlijke mogelijkheden. Taalvaardigheid, techniek en verbeeldingskracht krijgen de aandacht.
Daarnaast is er ruimte voor het lezen en bespreken van bestaand werk van Nederlandse dichters.
We kijken ook naar de toekomst. Het ligt in de bedoeling om in het voorjaar een bundel uit te brengen met gedichten van alle cursisten.

Dichten doe je zo – gevorderden is een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek Hilversum en Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur. Docent is Robert Grijsen, voormalig stadsdichter van Hilversum, schrijver van theaterstukken en liedteksten, regisseur, dramadocent en voordrachtskunstenaar.

Frequentie: tweewekelijks
Start: maandag 17 januari 2022