Dichten doe je zo –derde ronde

25 september 2021, van 13:15 tot 15:15 | Bibliotheek Hilversum

Docent: Docent: Dhr. Robert Grijsen

Heeft u al ervaring met het schrijven van poëzie?

Hebt u al eens eerder een cursus of meerdere cursussen gevolgd? Wilt u uw dichterlijke vaardigheid graag oppoetsen en nieuwe invalshoeken ontdekken? Dan kunt u prima terecht bij Dichten doe je zo – de derde ronde.
In een kleine groep gaan we gedurende zes lessen aan de gang met verschillende genres en vormen, bekijken we welke valkuilen er zijn en hoe u kunt afwijken van uw bekende eigen stijl. Elke les krijgt u een nieuwe opdracht, waar u twee weken aan kunt schaven. Het resultaat wordt onder elkaar besproken en geanalyseerd. Ter plekke maar ook per mail krijgt u tips en trucs om uw dichtwerk te verbeteren.

Dichten doe je zo – de derde ronde is een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek Hilversum
en Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur. Docent is Robert Grijsen, voormalig stadsdichter van Hilversum, schrijver van theaterstukken en liedteksten, regisseur, dramadocent en voordrachtskunstenaar.

Frequentie: 6 tweewekelijkse lessen.
Data: zaterdag 25-9- 2021 t/m 11 -11- 2021
Tijd: 13.15 – 15.15 uur
Locatie: Bibliotheek Hilversum*
Prijs: € 190,-

*) Bij deze bijeenkomst zullen wij een Coronacheck uitvoeren. U kunt alleen deelnemen met een geldig Coronabewijs.
De Bibliotheek zelf blijft zonder check voor iedereen vrij toegankelijk!
Bekijk hier de actuele Corona voorwaarden