Workshop codekraken met Dash

6 december 2022, van 15:30 tot 16:30 | Bibliotheek Hilversum

Vanwege het succes van onze 3 vorige workshops in het Makerlab testen wij nog een nieuw robotje; de Dash

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor je (klein)kind? En vind je het belangrijk dat hij/zij daarbij iets leert?

De bibliotheek organiseert een leuke workshop waarbij ze codes leren te kraken met een programmeertaal.
Daarna gaan ze het codewoord programmeren zodat de Dash dit codewoord kan rijden over een lettermat. Dit gaat heel eenvoudig en stapsgewijs.

Deze workshop is geschikt voor (groot)ouders met maximaal 2 kinderen in de leeftijdsgroep van 7 t/m 11 jaar. Voor jongere kinderen is deze workshop niet geschikt.

Voor deze workshop zijn er 6 kaarten beschikbaar. Er is maar 1 kaartje nodig voor de (groot)ouder met (klein)kind.

Datum: dinsdag 6 december en donderdag 15 december
Tijd: 15.30 tot 16.30 uur