CoderDojo

9 oktober 2021, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Hilversum

Het is eindelijk zover! Op 9 oktober is er weer een CoderDojo! Alles leren over programmeren.

Op zaterdag 9 oktober organiseren we in Hilversum weer een CoderDojo. Deze keer bij Bibliotheek Hilversum.

Bij CoderDojo kunnen jongeren alles leren over programmeren. Denk hierbij aan websites, games, apps of zelfs robots. Deze Coderdojo is voor kinderen van 7 t/m 17 jaar.

CoderDojo wordt over de hele wereld gehouden, dus ook bij jou in de buurt.

Jongeren kunnen op deze morgen tijdens de CoderDojo-workshop kennis maken met programmeren.

Je mag zelf kiezen waar je mee aan de gang gaat. Programmeren met scratch of aan de gang met de robot's die de coderdojo Hilversum heeft. Of misschien wel een website maken met HTML.

Vanwege de Coronamaatregelen en het maximale aantal bezoekers die er binnen mogen kunnen de ouders niet aanwezig zijn tijdens deze workshop.

Geef je snel op voor deze Coderdojo.

Datum: 9 oktober 2021
: 10:00 - 12:00
De toegang is gratis (en aanmelden verplicht)!