Ontmoet de Boswachters

19 mei 2022, van 19:00 tot 20:30 | Theaterzaal Bibliotheek Hilversum

Belevenissen in het bos. Boswachters Mirjam de Hiep en Daan Eijben van GNR vertellen over hun werk.

Mirjam de Hiep en Daan Eijben werken als boswachters voor het Goois Natuurreservaat.

Zij komen vertellen over hun spannende belevenissen in het bos en hun ontmoetingen én uitdagingen met tweevoeters en viervoeters.

Mirjam was vroeger herder voor het GNR en werkt al ruim twintig jaar als boswachter.
Daan werkte lang bij de Amsterdamse politie in verschillende functies en is sinds 3 jaar boswachter.

Kom luisteren naar hun mooie verhalen over het GNR, de flora en fauna in hun gebied en over het boswachtersvak.

Iedereen is welkom.

Meer info: Website Goois Natuurreservaat

Datum: 19 mei 2022
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
: Bibliotheek Hilversum

Toegang gratis, wel graag vooraf aanmelden.