Boekentaxatie

7 oktober 2022, van 14:30 tot 20:00

Stof je oude boeken af en kom naar de Bibliotheek!

Op vrijdag 7 oktober kun je je boeken laten taxeren.

De bekende taxateurs Arie Molendijk en Arne Steenkamp taxeren vandaag je boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften en ook oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

Arie Molendijk uit Rotterdam werkt al lange tijd als taxateur samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Taxateur Arne Steenkamp is sinds 1986 mede-eigenaar van veilinghuis Burgersdijk & Niermans in het centrum van Leiden.

Dus stof je oude boeken af en kom naar de Bibliotheek! Taxatie via foto’s, telefoon of per e-mail is helaas niet mogelijk.

Iedereen is van harte welkom, zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek.

Gratis, open inloop, enige wachttijd kan voorkomen want iedereen krijgt ruime aandacht en een uitgebreide uitleg.

Meer informatie op: www.molendijkboeken.nl

Datum: vrijdag 7-10-2022