Workshop Telefoonbedjes maken met Rachel Zweije & Kinderkamerconcertje door Peter Hendriks

13 november 2021, van 11:30 tot 12:30 | Jeugdafdeling & Bibliotheektheater

Een leuke activiteit voor kinderen vanaf 4 jaar en hun begeleider(s)

Telefoonbedjes maken

Tijdens het programma van een uur, starten de kinderen samen met hun ouder(s) of begeleider(s) met een workshop ‘Telefoonbedjes maken’ onder vrolijke en inspirerende leiding van kunstenares en actrice Rachel Zweije.

Ze geven hun telefoon of die van hun papa, mama, opa, oma of nog iemand anders eerst een rustig gezicht.
Wordt het een man, een vrouw, een jongen of een meisje?

Daarna stoppen ze de telefoon in een lekker warm bedje in het grote telefoonhotel, waar Rachel heel goed op ze past.

Kinderkamerconcertje

Ondertussen kunnen ouders en kinderen eindelijk iets voor zichzelf gaan doen…
Liedjeszanger en acteur Peter Hendriks krijgt iedereen aan het zingen en dansen tijdens zijn Kinderkamerconcertje in het Bibliotheektheater.
Meer info: www.peterhendriks.org

Na afloop van het concertje mogen de telefoons weer worden opgehaald uit het hotel. En het bedje mag mee naar huis, voor als de telefoon later nog weer eens een keertje rust nodig heeft.

Datum: Zaterdag 13 november
Tijd: 11.30-12.30 uur*