Geannuleerd: Lezing in het kader van de Regenboogweek Hilversum (10 t/m 15 oktober)

14 oktober 2021, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Hilversum

Dit jaar wordt de Regenbooglezing verzorgd door twee professionele fotografen: Hadas Itzkovitch en Anya van Lit, uit Amsterdam. Sinds 2013 werken ze exclusief samen. Itzkovitch en Van Lit en komen vertellen over hun spannende projecten met voorbeelden van hun foto’s.

Onderstaande portretserie bijvoorbeeld is afkomstig uit hun boek I BELIEVE I AM GAY- a portrait series of religious LGBT+ people living in the Netherlands. Christians, Muslims, Jews, Buddhist and Hindus.  ©hadas itzkovitch and anya van lit

Een groot deel van hun portretseries is gericht op het benadrukken van de zichtbaarheid van de LGBTIQ-gemeenschap en LGBTIQ-individuen. In de Bibliotheek vertellen zij over hoe zij werken, wat voor hen belangrijk is en wat ze willen overbrengen. Vragen uit het publiek zijn van harte welkom. Mogelijkheid om het boek I BELIEVE I AM GAY gesigneerd aan te schaffen.

Itzkovitch en van Lit zijn de ontvangers van de “Free Press Unlimited Best Report Award 2019” en de werken van het duo zijn nationaal en internationaal tentoongesteld en gepubliceerd.
Kijk voor meer info op https://www.itzkovitchvanlit.com/