Dichten doe je zo - de derde ronde

7 september 2020, van 19:30 tot 21:30

Docent: Robert Grijsen

Heeft u ervaring met het schrijven van poëzie?

Hebt u al eens eerder een cursus of meerdere cursussen gevolgd? Wilt u uw dichterlijke vaardigheid graag oppoetsen en nieuwe invalshoeken ontdekken? Dan kunt u prima terecht bij Dichten doe je zo – de derde ronde.
In een kleine groep gaan we gedurende zes lessen aan de gang met verschillende genres en vormen, bekijken we welke valkuilen er zijn en hoe u kunt afwijken van uw bekende eigen stijl. Elke les krijgt u een nieuwe opdracht, waar u twee weken aan kunt schaven. Het resultaat wordt onder elkaar besproken en geanalyseerd. Ter plekke maar ook per mail krijgt u tips en trucs om uw dichtwerk te verbeteren.

Dichten doe je zo – de derde ronde is een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek Hilversum
en Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur. Docent is Robert Grijsen, voormalig stadsdichter van Hilversum, schrijver van theaterstukken en liedteksten, regisseur, dramadocent en voordrachtskunstenaar.

Doelgroep: Volwassenen vanaf 18 jaar

Frequentie: 6 tweewekelijkse lessen