Familielezing: De levende Noordzee

5 oktober 2019, van 15:30 tot 16:30

Weekend van de Wetenschap

Luister en kijk naar het leven in de Noordzee - Lezing i.h.k.v. het Weekend van de Wetenschap

De levende noordzee

Ook dit jaar komt er een POP-UP wetenschapper op bezoek tijdens het Weekend van de Wetenschap bij Bibliotheek Hilversum.

Deze keer verwelkomen wij Brenda van Deden. Zij houdt zich bezig met natuurbehoud van een van de meest onzichtbare gebieden: de onderwaterwereld van de Noordzee.

Brenda heeft al verschillende duikexpedities gemaakt naar de Noordzee. In samenwerking met het Wereldnatuurfonds heeft ze hele mooie natuurbehoud projecten georganiseerd. Haar meeste recente gerealiseerde project heet Koester de Oester.

Wil jij meer weten over het onderwaterleven in de Noordzee en ook over het project; kom dan naar deze interessante lezing met veel mooie onderwaterbeelden.
Deze interactieve lezing is geschikt voor de hele familie.

Meer over dit onderwerp: www.weekvandebiologie.nl

Weekend van de wetenschap

Wanneer: Zaterdag 5 oktober 2019
Tijd: 15.30 tot 16:30 uur