Walk & Talk

13 februari 2018, van 13:30 tot 15:30

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen.

Tijdens een Walk&Talk krijg je praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goed cv tot solliciteren via LinkedIn of netwerken. Je kunt ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar je leert vooral van elkaar. Want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten. Walk&Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.
Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.

Walk&Talk bijeenkomsten
Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur
in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55.

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersonen: Jacqueline Boerebach en Sjoukje Jukkema