Walk & Talk

13 november 2018, van 13:30 tot 15:30

Dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum

Ben je op zoek naar (ander) werk?

Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Onze gastspreker op dinsdag 13 november is Stefan Kool.

'Je kunt meer dan je denkt' is het uitgangspunt van loopbaancoach Stefan Kool.
Dit is waar het allemaal mee begon. De Staartfilosofie was de kick-start voor Koolsultancy. Door stil te staan bij mijn eigen loopbaan (en ook letterlijk even stil te staan), te gaan reizen en door te filosoferen, ben ik tot deze inzichten gekomen.

Stefan zal vertellen over zijn achtergrond en loopbaan, de staartfilosofie en oefenen met pitchen.

Datum:
13 november 2018
Tijd: 13:30 tot 15:30
Locatie: Bibliotheek Hilversum

Over Walk & Talk

Walk & Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.
Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.

• 10 juli 2018
  • 14 augustus 2018
  • 11 september 2018
  • 09 oktober 2018
  • 13 november 2018
  • 11 december 2018

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersonen: Jacqueline Boerebach en Sjoukje Jukkema