Walk & Talk

11 december 2018, van 13:30 tot 15:30

Dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum

Ben je op zoek naar (ander) werk?

Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!  

Onze gastspreker op dinsdag 11 december is Jan Boonstra

Jan Boonstra is oprichter en directeur van HEELO, werkervarings-bedrijf (arbeidstraining en gewenning)in Hilversum
Heelo is een persoonlijk, dynamisch en actief bedrijf dat mensen reactiveert en begeleid in de ontwikkeling van hun competenties en talenten.

De kracht van Heelo is daadwerkelijk die aandacht en energie te geven die noodzakelijk is om mensen in beweging te krijgen bij het zetten van een volgende stap in hun persoonlijke- en werk gerelateerde ontwikkeling.

Het resultaat is, dat mensen met meer plezier en dus beter gaan presteren, of tot de conclusie komen dat er voor hen binnen het gekozen vakgebied wellicht geen rol meer is weggelegd. In dat geval behoort een hernieuwde opleiding advies tot de mogelijkheden.

De basis van elk traject wordt gevormd door de vertrouwensrelatie tussen de begeleider en de werkzoekende. Persoonlijke aandacht en interesse zijn daarvoor belangrijke voorwaarden. Bij Heelo vindt u een goede combinatie tussen professionaliteit en menselijke belangstelling!

Voor specifieke psychologische of lichamelijke begeleiding kunnen wij verwijzen naar deskundige specialisten in ons uitgebreide netwerk.

Datum: 11 december 2018
Tijd:
13:30 tot 15:30
Locatie:
Bibliotheek Hilversum
 

Over Walk & Talk

Walk & Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.
Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.

Onze gastsprekers van het afgelopen half jaar wisten de deelnemers te boeien en te inspireren met hun verhaal. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen: het maken van een goed CV, effectief sociale media gebruiken, het uitzendbureau in deze tijd en het combineren van betaald- en vrijwilligerswerk.

Je kunt ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar je leert vooral van elkaar. Want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.

Walk&Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.

  • 10 juli 2018
  • 14 augustus 2018
  • 11 september 2018
  • 09 oktober 2018
  • 13 november 2018
  • 11 december 2018

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersonen: Jacqueline Boerebach en Sjoukje Jukkema