Walk & Talk

10 juli 2018, van 13:30 tot 15:30

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.

Onze gastspreker op dinsdag 10 juli is Betsy Pullen, freelance ontwerper en beeldend kunstenaar. Zij neemt ons mee in de wereld van de zzp’er.  Betsy geeft o.a. creatieve workshops aan kinderen in het basisonderwijs en mensen met een handicap.
Ze past verschillende technieken toe en gebruikt diverse materialen waarbij aandacht duurzaamheid voorop staat. Om dit te kunnen doen moet ze veel organiseren, netwerken en inspiratie opdoen voor haar creatieve werk.

Onze gastsprekers van het afgelopen half jaar wisten de deelnemers te boeien en te inspireren met hun verhaal. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen: het maken van een goed CV, effectief sociale media gebruiken, het uitzendbureau in deze tijd en het combineren van betaald- en vrijwilligerswerk.

Je kunt ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar je leert vooral van elkaar. Want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.

Walk&Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.

• 10 juli 2018
  • 14 augustus 2018
  • 11 september 2018
  • 09 oktober 2018
  • 13 november 2018
  • 11 december 2018

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersonen: Jacqueline Boerebach en Sjoukje Jukkema