Walk & Talk

9 oktober 2018, van 13:30 tot 15:30

Dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum.

Ben je op zoek naar (ander) werk?

Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Onze gastspreker op dinsdag 9 oktober is Kjeld Vosjan, o.a. werkzaam als centrummanager in Hilversum.

Kjeld Vosjan is eigenaar van Vosjan Management op Maat. Met het oog voor de belangen van diverse partijen verbindt hij partijen met elkaar. Elk project is maatwerk, Kjeld pakt het doelgericht op en hanteert hierbij een no-nonsense aanpak.

Met een grote dosis loyaliteit, verantwoordelijkheid en een hoge gunfactor werkt hij op basis van relaties en vertrouwen.

Centrummanagement
Het functioneren van (winkel)centrumgebieden is boeiend en complex. Kjeld Vosjan heeft op basis van de huidige ontwikkelingen in de markt een heel goed beeld waaraan een centrumgebied moet voldoen, wil het bezoekers blijven aantrekken.

Datum: 9 oktober 2018
Tijd: 13:30 tot 15:30
Locatie: Bibliotheek Hilversum

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersonen: Jacqueline Boerebach en Sjoukje Jukkema

Over Walk & Talk

Walk & Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.
Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.