Walk & Talk

14 mei 2019, van 13:30 tot 15:30

vpro tegenlicht

Dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum

Ben je op zoek naar (ander) werk?

Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Onze gastspreker op dinsdag 14 mei is Wim van Oudheusden

Wim zet zich samen met zijn team in voor de medemens en zoekt naar allerlei manieren om de minder bedeelde aan het werk te krijgen. Hij doet dit door te netwerken en initiatieven te tonen richting gemeentes. Daarnaast draagt hij zijn formule uit via social media en via mond tot mond reclame.

Wim vertelt over zijn Werk in je eigen wijk formule en de succesvolle werkVINDsoftware. Tevens biedt zijn team hulp bij reguliere arbeidsbemiddeling, stages, leerwerkplekken, banen en zelfstandig ondernemerschap.

Over Walk & Talk

Walk & Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.
Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.

Onze gastsprekers van het afgelopen half jaar wisten de deelnemers te boeien en te inspireren met hun verhaal. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen: het maken van een goed CV, effectief sociale media gebruiken, het uitzendbureau in deze tijd en het combineren van betaald- en vrijwilligerswerk.

Je kunt ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar je leert vooral van elkaar. Want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.

Walk&Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersonen: Jacqueline Boerebach en Sjoukje Jukkema