Walk & Talk

12 maart 2019, van 13:30 tot 15:30

Dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum

Ben je op zoek naar (ander) werk?

Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Gastspreker: Marjolein Quené

Marjolein Quené is historicus en bedrijfskundige. Ze werkte zowel in non-profit als profit-organisaties, bij de overheid en in de politiek, in binnen- en buitenland en met en zonder managementverantwoordelijkheid.

In haar onlangs verschenen boek: Voorbij de managementmaatschappijde invloed van management op werk, democratie en vrijheid kijkt ze met een kritische blik naar hoe de managementleer onze samenleving, onze manier van werken zo ingrijpend heeft kunnen veranderen.

Alles wordt tegenwoordig gemanaged – het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg, de overheid, de rechtspraak, de politiek, de schone lucht, de natuur – waardoor er veel kapot wordt gemaakt. Hoe heeft het zover kunnen komen?

Over Walk & Talk

Walk & Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.
Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.

Onze gastsprekers van het afgelopen half jaar wisten de deelnemers te boeien en te inspireren met hun verhaal. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen: het maken van een goed CV, effectief sociale media gebruiken, het uitzendbureau in deze tijd en het combineren van betaald- en vrijwilligerswerk.

Je kunt ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar je leert vooral van elkaar. Want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.

Walk&Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersonen: Jacqueline Boerebach en Sjoukje Jukkema