Walk & Talk

10 december 2019, van 13:30 tot 15:30

vpro tegenlicht

Dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum

Ben je op zoek naar (ander) werk?

Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

10 december: Terugblik

Op dinsdag 10 december staat de maandelijkse netwerkbijeenkomst Walk & Talk in het teken van persoonlijke ervaringen van het afgelopen jaar.

Waar vonden we onze inspiratie en hoe was dit te vertalen in onze zoektocht naar werk?
Wat hebben we ondernomen, via welke kanalen, hoe liepen de gesprekken en wat zijn op dit moment mogelijk te nemen stappen.

We blikken terug op de verschillende bijeenkomsten van 2019, de onderwerpen van de gastsprekers van afgelopen jaar en inventariseren samen thema’s voor 2020.

Over Walk & Talk

Walk & Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.
Met deze maandelijkse bijeenkomst biedt Bibliotheek Hilversum je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Elke maand heeft de bijeenkomst een ander thema.

Onze gastsprekers van het afgelopen half jaar wisten de deelnemers te boeien en te inspireren met hun verhaal. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen: het maken van een goed CV, effectief sociale media gebruiken, het uitzendbureau in deze tijd en het combineren van betaald- en vrijwilligerswerk.

Je kunt ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar je leert vooral van elkaar. Want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.

Walk&Talk is voor alle werkzoekenden van elk opleidingsniveau, met en zonder ervaring op de arbeidsmarkt.

Elke 2e dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Parkeren is gratis op eigen terrein.

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden via walkentalk@bibliotheekhilversum.nl wordt gewaardeerd, maar je kunt ook zo binnen komen lopen.

Contactpersonen: Jacqueline Boerebach en Sjoukje Jukkema