New York in vijf virtuele wandelingen (11647)

28 januari 2020, van 19:30 tot 22:00

Docent: Dhr. S. Pluijm

New York wordt wel het kloppend hart van de wereld genoemd.

Stef Pluijm wil zijn enthousiasme voor deze prachtige stad graag op u overbrengen. Daarbij vormen vijf virtuele wandelingen, steeds door een ander gedeelte van Manhattan, de rode draad. Door middel van achtergrondinformatie, anekdotes en natuurlijk veel beeldmateriaal gaat hij daarbij veel verder dan wat er in de reisgidsen te vinden is. Deze lezing is dus niet alleen interessant voor wie nog nooit in New York is geweest. Zelfs als u de stad al meerdere malen bezocht hebt, zult u toch weer verrast worden!
Manhattan is zó groots en indrukwekkend dat een eerste bezoek gemakkelijk kan ontaarden in wat doelloos rondlopen. Stef Pluijm heeft zijn wandelingen echter zo opgezet dat ze u, bij een toekomstig bezoek, zullen helpen om in enkele dagen New York intensief te beleven maar zonder uzelf voorbij te lopen.

Let op: deze lezing betreft een (up to date gemaakte) herhaling van de lezing die de heer Pluijm tussen 2012 en 2015 enkele malen voor ons in de Hilversumse Bibliotheek verzorgde.

Datum: dinsdag 28-01-2020
Tijd: 19.30 22.00 uur