Foto expositie

7 juli 2017 t/m 30 augustus 2017

Expositie Gooise vogels

Ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van de Vogel Werkgroep Gooi en omstreken organiseert de Fotogroep van de Vogel Werkgroep in 2017 een expositie van foto's van vogels van het Gooi in Bibliotheek Hilversum.

Het Gooi is rijk aan vogels en dat is goed te zien in deze bijzondere tentoonstelling. In totaal worden 18 foto's tentoongesteld van evenzoveel soorten, waaronder bijzondere soorten zoals slechtvalk, havik, sperwer, ijsvogel, purperreiger etc. maar ook meer gewone vogels zoals knobbelzwaan, ooievaar, groenling etc. van in totaal 15 fotografen.

Heb je interesse in de rijke natuur van het Gooi, dan is deze expositie een must!

Wil je meer informatie of wil je een foto bestellen, stuur dan een e-mail aan: fotografie@vwggooi.nl of bezoek de website vwggooi.nl