Start literaire leesclub Duits

30 november 2018, van 14:00 tot 15:30

Senia

Hebt u interesse in Duitstalige literatuur, en zou u deze ook in het Duits willen bespreken?

Dat kan in de nieuwe leesclub Duits die opgericht wordt op vrijdagmiddag 30 november. Dan is er een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Hilversum, op initiatief van de landelijke stichting Senia.

Senia richt in het hele land leesclubs op, waaronder leesgroepen Duits. De nieuw op te richten groep maakt een keuze uit een boekenlijst met moderne Duitse literatuur die is opgesteld door deskundigen. De leesgroep gaat 6 à 7 boeken per jaar lezen en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.
Belangstellenden zijn op vrijdagmiddag 30 november welkom om 14.00 uur in Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55.

Aanmelden mag (maar hoeft niet) bij info@senia.nl of bel met Ineke van de Rotte 035-6241880.